jump to navigation

brief van de voorzitter 30/11/2009

Posted by keoouwegem in Leuke weetjes, Wedstrijden.
Tags: , , , ,
trackback

Beste spelers en sympathisanten,

Het is al een tijdje geleden dat we u een briefje gestuurd hebben. Hier is er eentje met veel nieuws.

We hebben een nieuw logo voor ons volleyteam. Ik hoop dat u het prachtig vindt. Onze penningmeester, kapitein, trainer en nog veel meer … Geert Van Poucke heeft er de nodige tijd ingestoken, waarvoor onze hartelijke dank. Het logo is geïnspireerd op onze nieuwe wedstrijdballen.

KEO Ouwegem heeft een eigen webblog!
https://keoouwegem.wordpress.com/
Onze speelster Karien Herreman heeft hiervoor de nodige werkzaamheden uitgevoerd. In de toekomst zal ze ook instaan voor de nodige aanpassingen. Hartelijk dank hiervoor.

Terwijl we toch aan het moderniseren zijn heeft Geert Van Poucke een nieuw e-mailadres gecreëerd voor ons super team!!         volleyteamkeo@gmail.com

Sedert half november heeft onze trainer-coach Peter Vanhoecke zijn ontslag ingediend. Hij heeft geen tijd meer over om onze ploeg verder te trainen. Peter willen we bedanken voor zijn bijdrage aan onze ploeg. De trainingen zullen zoals steeds tot nu toe geleid worden door Geert Van Poucke, maar nu bijgestaan door onze spelers Stijn De Vos en Filip Ghijselinck. De moeilijke taak van coach van de ploeg wordt vanaf heden toevertrouwd aan Etienne Poelman.

Op 26 februari 2010 worden we gehuldigd door het gemeentebestuur van Zingem, voor onze kampioenstitel van juni 2009.
Door onze kampioenstitel zijn we gepromoveerd naar VOBOG gemengd reeks 2B. Uiteraard is het niet gepland om terug kampioen te spelen. De prognose van de voorzitter was “eindigen in de midden”. Hiervoor zullen we nog ons beste beentje moeten voor zetten. Op dit ogenblik staan we 8ste op 12 ploegen.

Beste supporters, dinsdag 1 december spelen we om 20 uur thuis te Zingem tegen VC Struikelblok uit Melle. Met uw heel dynamische steun, rekenen we erop dat deze ploeg voor ons geen struikelblok wordt.

Op dinsdag 8 december spelen we om 20 uur eveneens thuis te Zingem tegen de Diesels uit Oudenaarde. Met uw nodige steun, zullen we met onze turbo-spirit de diesels ter plaatse laten.

Indien we tweemaal met winst kunnen afsluiten, zullen we terug op de beoogde plaats 6 of 7 komen te staan.

Sportieve groeten van de voorzitter,

Etienne Poelman

Reacties»

No comments yet — be the first.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: