jump to navigation

Brief van de trainer 26/04/2010

Posted by keoouwegem in trainingen.
Tags: ,
trackback

Beach training op dinsdag 27/4/2010

Beste Volleyfanaten,

Naar jaarlijkse traditie probeer ik ook eens een beachpartijtje te organiseren. Aangezien de voorspellingen voor morgen heel goed zijn (lees: warm!) heb ik voor morgenavond (dinsdag 27/4/2010) een beach volley terrein gereserveerd aan sporhal RECREAN te Oudenaarde.

Jullie worden allen verwacht om 19u30 STIPT tot 21u30. Hou er rekening mee dat langer spelen dan dit tijdstip wegens de invallende duisternis niet mogelijk zal zijn en dat het dan ook al wat koeler aan het worden is.

Graag een seintje als je aanwezig zal zijn zodat we toch zeker zijn van een aantal spelers en dat ik weet wie er moet verwittigd worden mocht het in extremis niet kunnen doorgaan wegens (eventueel) gebrek aan spelers!

Met vriendelijke groet,
Uw beacher

Stijn

Reacties»

1. Stijn - 28/04/2010

Afwezigen hadden (weer eens) ongelijk. Het weer was prachtig om onze beach kwaliteiten te laten zien. De ene verdediging, pas of aanval was al beter dan de andere maar dat zijn slechts details. De ene bijt al eens in het zand, de andere slaat naast een bal, een opslag die in de verste verte niet aan het net geraakt en af en toe eens een raak blok. Het zat er allemaal in. Jong en oud hebben genoten van de ‘zandbak’ en de geneugten des levens (zoals onze voorzitter het zo graag noemt) achteraf. Tot een volgende beach avond.

T1

2. Karien - 29/04/2010

Yip, het was echt suuupertof, heb er ook van genoten.
20°… geen zuchtje wind… beachvolley… terrasje… Dat er nog véél zonnige, zwoele beach-avonden mogen volgen deze zomer! Ik zal alvast van de partij zijn!

K3


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: