jump to navigation

nieuwe volleybalkalender 04/09/2010

Posted by keoouwegem in trainingen, Wedstrijden.
Tags: , ,
trackback

Beste volleyvrienden, beste KEO’ers,

Het is begin september. Traditiegetrouw, de hoogste tijd om de nieuwe volleybalkalender van onze club voor te stellen.

Na het schitterende volleybalseizoen 2008-2009 waarin onze club kampioen werd in de VOBOG-competitie G3C, werd vorig seizoen, het jaar van de bevestiging met een 8ste plaats op 12 ploegen in G2B. Dit jaar treden we terug aan in de reeks G2B met enkele nieuwe en vooral vertrouwde namen. De competitiekalender vind je op deze blog.

Nieuw, dit jaar, is de bekercompetitie. Vorige jaren namen we niet deel om te zien welk vlees we in de kuip hadden of m.a.w. om te zien hoe hoog het niveau was van de verschillende VOBOG-ploegen. Dit jaar echter voelen we ons reeds voldoende gesterkt, mede door het nieuwe trainersduo Stijn en Geert, en gaan we resoluut voor zowel de reguliere als de bekercompetitie.In deze gemengde bekercompetitie treden 29 ploegen aan, afkomstig van de verschillende gemengde reeksen. Wij spelen de eerste ronde tegen VC Falstaff (Drongen), een ploeg uit G2A. Deze wedstrijd gaat waarschijnlijk door op zaterdag 6/11 om 19u. Bij winst, spelen we de 1/8ste finale tegen ofwel de Penskes (een oude bekende van G3A) of VV Zoem ’99 (G1).

Tenslotte bestaat ook dit jaar het recreatieve gedeelte, elke zondag om 10.00 u. Iedereen, jong en oud, is uitgenodigd om een volleybalwedstrijdje te komen spelen. Ook dit jaar moeten we op zondag de gemeentelijke turnzaal in Zingem delen met FALOS Zingem, waardoor we af en toe moeten uitwijken naar de vrije basisschool in Ouwegem.

Hopend jullie veel te mogen begroeten op of naast een volleybalveld, wens ik jullie nog een prettig volleybalseizoen toe.

Met vriendelijke groeten,
Jo

Reacties»

No comments yet — be the first.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: