jump to navigation

Brief van de voorzitter 30/09/2010

Posted by keoouwegem in Wedstrijden.
Tags: ,
trackback

Beste spelers en sympathisanten van Volleyteam KEO Ouwegem,

Onze competitie is reeds enkele weken gestart. Ondertussen hebben we al 3 wedstrijden gespeeld en met een onverhoopt maar wel gedroomd scenario:

We hebben onze drie wedstrijden gewonnen!

Uiteraard staan we in de voorlopige stand op de eerste plaats, samen met VC Troela uit Sint-Denijs-Westrem.

Ik heb de indruk dat alle spelers op een hoger niveau spelen. Voor een groot deel is dit te danken aan de schitterende voorbereiding in de maand augustus onder leiding van Stijn, bijgestaan door Geert en Filip. Uiteraard draagt de huidige fantastische sfeer in de groep mee tot de hogere spelkwaliteit.

Onze nieuwelingen Sonja, Koen en Tom voelen zich al echt thuis in ons super ploegje. Onze arbiter Johan heeft alweer reeds twee thuiswedstrijden op een bijna perfecte wijze gefloten.

Onze speelster Aniek die normaal niet in actie ging komen dit seizoen, is in onze derde wedstrijd op een prachtige manier ingevallen, daar er twee speelsters niet konden aanwezig zijn. Zij stond in drie sets van de vier op het terrein.

Voor de wedstrijd van gisteren thuis tegen Buena Vista uit De Pinte, door ons gewonnen met 3-1, waren we met 23 aanwezigen. Maar volgende zondag 3 oktober om 18 uur spelen we op verplaatsing bij de sterke ploeg Sol Mix Young (vorig seizoen 2de ) te Leupegem, Sompelplein 39 B in “het sportkot”.

Zoals vorig seizoen gaan we er terug een gezinstrip van maken. Dus alle supporters op post. Vorig jaar waren we met 50 aanwezig. Voor wie de weg niet kent, verzamelen we om 17u30 aan De Griffel te Ouwegem. Na de aangeboden gratis consumptie verplaatsen al diegenen die geen kinderen in bed moeten stoppen, zich naar ons clublokaal bij Bassie, waar we hopelijk onze vierde overwinning kunnen vieren.

Samen maken we er een fantastische zondag van.

Een optimistische voorzitter-coach,
Etienne Poelman

Reacties»

No comments yet — be the first.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: