jump to navigation

Brief van de voorzitter 31/01/2011

Posted by keoouwegem in Wedstrijden.
Tags: , ,
trackback

Beste spelers,

Nog 6 wedstrijden en het seizoen zit erop. Waarschijnlijk spelen we volgende dinsdag, op 1 februari, de belangrijkste wedstrijd om onze 3de plaats vast te houden. We spelen dan op verplaatsing te Lede tegen “Kater VC Lede”. Ze staan gelijk met ons op de derde plaats met 32 punten na 16 wedstrijden.

Om tijdens het etentje van KEO Ouwegem op 6 februari te kunnen melden dat we op de 3de plaats staan, moeten we winnen. Ik heb er vertrouwen in. We gaan ervoor! Bij winst: een extra “tour generaal” te Lede, voor spelers en supporters” van de coach!

Vorige dinsdag hebben we al de eerste stap gezet door te winnen tegen de 5de “Gym Volley G 1” uit Erembodegem. De ploeg was schitterend bezig, de uitslag was 3 – 0. Enkel in de 3de set moesten we  de spelers herhaaldelijk bij de les houden. Dit seizoen hebben we al zoveel malen de 3de set verloren, maar dit wilden we nu niet. Heel positief was ook dat er een twaalftal supporters op post waren, waarvan 6 van onze spelende leden. De schitterende nieuwjaarsreceptie met 50 personen, heeft zeker ook bijgedragen aan de positieve sfeer.

Tot zondag voor een wedstrijdje onder elkaar en dan zijn we klaar voor een super wedstrijd tegen “Kater VC Lede”.

Beste groeten,
De voorzitter – coach
Etienne Poelman

Ps: Supporters, zeg het voort, dinsdag 1 februari vertrekken we om 19u30 aan “de Griffel”, wedstrijd om 20u30. Plaats wedstrijd: Sporthal De Ommegang, Ommeganglaan 60 A te Lede

 

Reacties»

No comments yet — be the first.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: