jump to navigation

KEO Ouwegem-Cosmos Wontergem // 3-2 10/02/2011

Posted by keoouwegem in Wedstrijden.
Tags: ,
trackback

Wedstrijdverslag kort

Wanneer: dinsdag 8 februari 2011, 20.00 u

Waar: Zingem

Spelers: Els, Karien, Lieve, Lut, Geert, Jo, Koen VDB, Tom VDB

Setstanden: 24-26 25-14  25-17 17-25 15-8

Totaal aantal punten: 37

Aantal gespeelde wedstrijden: 18

Klassementsplaats: 3e plaats

Commentaar: We stonden dinsdag voor een nieuwe uitdaging: Cosmos Wontergem! Zij staan in de rangschikking enkele plaatsen achter ons, maar de historiek leert dat we nog nooit gewonnen hebben tegen Cosmos! We speelden thuis, voor twee banken opgekomen supporters. Reden te meer om weer een extra tandje bij te steken. Geert maakte in deze wedstrijd ook zijn comeback.

Set 1 werd een zware set, waarbij beide ploegen er hard voor gingen. Het was spannend tot op het einde, helaas nipt verloren: 24-26. Maar het geloof was niet geschaad. Set 2 verliep een stuk makkelijker. Er werden mooie, harde opslagen gegeven en er werd stevig aangevallen. KEO won deze set met 25-14.

Set 3 was daarentegen een stuk moeilijker, Cosmos kwam op voorsprong, maar halfweg de set blesseerde een tegenspeelster zich aan de voet. Gewrichtsband gescheurd? Spelen was in elk geval geen optie meer voor haar. De set werd geruime tijd stil gelegd en hierdoor was het spelritme van Cosmos wat doorbroken. Het spel keerde en wij wonnen de set: 25-17. Set 4 begon dramatisch voor KEO: Cosmos herpakte zich stevig en haalde met keiharde opslagen in één ruk 10 punten binnen: 0-10! Maar we bleven positief en beperkten de schade: we verloren de set met 17-25.

Het werd een vijfsetter dus, dat was lang geleden. We startten echter onmiddellijk sterk. Halfweg de set was de stand 8-5 voor ons. En we zetten de trend door aan de andere zijde van het plein: we zongen de stembanden uit ons lijf, motiveerden elkaar en wonnen de match: 15-8! Heerlijk!

In de ranking resulteert dit in twee punten voor KEO, één punt voor Cosmos. Naar Klassement.

Reacties»

No comments yet — be the first.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: